onsdag den 2. april 2014

Chapati og en rød ovn

Vores dejlige ovn
Så er det ganske vist.
Firmaet er oprettet.
Den Røde Ovn. Med CVR-nummer og det hele. Traileren er købt og snart sker der ting og sager.

Det er spændende. Der er mange ting man skal undersøge, finde ud af og lære. Vi mangler stadig en million ting, før vi er klar, men vi er da i gang.

Jeg har også været en tur i Holland, for at besøge min dejlige bror og hans kæreste Petra. Vi lavede en masse lækker mad, og nød tiden.

Lækker mad i Holland, lavet af Petra
 Her kan jeg anbefale indiske pandekager, som jeg lavede derovre. De hedder chapati, og er udbredt til store dele af verden. Selv nød jeg dem i stor stil, da jeg boede i Kenya.
På højskolen har vi lavet dem i pakistansk stil, og de er faktisk meget lækre og nemme at lave. Det er et lækkert tilbehør til krydret mad.
Min dejlige bror Rasmus og Petra
6 chapati
250 g hvedemel. (Man kan købe chapati mel/atta mel, det gør dem bedre)
1 dl vand
1 spsk olie

Bland det hele sammen og del dejen i 6 boller. Form dem til små pandekager og rul dem ud på melet bord til de er tynde og ca. 20 cm i diameter. Bages på en tør pande. I Holland stegte jeg dem i smør, det var super lækkert. Mens det bages på panden drejes og trykkes det let med et viskestykke. Det gør dem mere sprøde, og hurtigere færdigbagt. Vendes og gentag til brødet er bagt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar