Så kom stenovnen over på traileren, og traileren er kommet hjem til Nyboder.
Det hele går derud af i disse dage, og jeg arbejder hårdt på at få en madvogn med lækre pizzaer.
Det hele går derud af i disse dage, og jeg arbejder hårdt på at få en madvogn med lækre pizzaer.
Brændet er bestilt, så nu skal ovnen også snart afprøves.
Hvor bliver det spændende.
Jeg har lavet visitkort, anmodet fødevarestyrelsen om tilladelse, og en masse andre ting.
Hvor er der dog mange tilladelser man skal have :)
Hvor bliver det spændende.
Jeg har lavet visitkort, anmodet fødevarestyrelsen om tilladelse, og en masse andre ting.
Hvor er der dog mange tilladelser man skal have :)


Der er mange udfordringer, men det går den rette vej.
Derudover kom jeg i tanke om, at jeg ved opskriften til chokoladekagen, helt havde glemt chokoladetempereringen. Der skal jo chokoladepynt ovenpå.
Den temperering vi lærte af Terrible, var den nemmeste jeg hidtil har prøvet.
Det eneste du skal bruge er en skål, og en mikroovn. Skålen må ikke være for tyk, så optager den for meget varme. En glasskål eller en plasticskål.
Så tager du din chokolade i skålen og putter den i mikroovnen i 30 sek. Du tager det ud og kører rundt, derefter ind i igen. Når der kun er store klumper tilbage og ellers flydende masse, så kør i 5 sek. intervaller. Du kan afprøve noget af chokoladen, ved at tage det på en ske og lade den ligge et koldt sted. Der skal den gerne størkne efter ca. 1 minut. Nu skal den have en flot overflade og et lækkert knæk. Derudover skal den ikke have striber eller være blød. Prøv det. Det er nemt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar