Pandekager til morgenmad, kanelsnegle til eftermiddagskaffe, spareribs (det skulle det ihvertfald ligne), salater og meget meget mere.
Her er lidt billeder herfra, og en enkelt opskrift jeg medbragte til undervisningen.
Salaten er hurtig at lave til en hverdagsaften, og meget sund!
Grønkålssalat
Opskriften er til 8 mand
400g frisk grønkål (Det nemmeste er at købe det hakket i butikkerne)
3 granatæbler
2 mandariner
saft af et par lime
Salt og peber
Evt. ristede mandler med salt på. Dejligt supplement til. Ellers kan der laves en lækker dressing.
Rengør kålen i en si eller dørslag.
Del granatæblerne i 4 stykker. Bræk kernerne fri af de hvide hinder. Sørg for at gøre det over noget der kan opfange saften. Skær mandarinerne i stykker. Vend det hele sammen og kom limesaft over.
Der blev lavet veganerpandekager til vores morgenmad på højskolen i morgen. Ud over at der altid er koldhævede boller, og alt muligt andet lækkert. Mums.
Der blev også lavet spareribs. Det er ikke spareribs som i nok kan se, men et forsøg blev gjort. Det blev med hvedegluten. Det tilsætter man vand og smagsstoffer til. Så bager man det, og kan få det til at smage næsten som kød. Konsistensen er en anden, men man kan lave mange forskellige meget kødlignende ting med denne proteinmel. Her på billedet gør kanelstænger det ud for ben.
Kristian tog med til den veganske aftensmad der bød på mange forskellige og lækre smagsindtryk.
Så hvis du har lyst til at tage med og spise aftensmad med mig og min højskole er det bare at sige til. Prisen er 25 kroner :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar